Friday, December 3, 2010

..rasa itu..

Alhamdulillah atas semua kurniaan dari Mu..


rasa xpercaya!
rasa macam kilat je!
rasa mcm mimpi pon ada!

awak datang xdiundang
awak menapak xdiduga
awak hadir xterjangka

yup.
mulanya ingat awak main2
mulanya ingat awak acah
but
finally
011210
awak dah buktikan 'keberanian' itu..
terima kasih sangat2 sbb serius dlm hal ni

saya?
redha dan tawakkal..
b4 ni saya mmg doa byak2
smoga dipertemukan wif the right one yg betol2 'serius'
yg faham 'prinsip' saya.
Alhamdulillah u r the one. Insya allah.
DAN
saya akan tetap dan terus istiqamah untuk terus berdoa smoga segala2nya baik2..

untuk dapatkan yg terbaik,kita mesti jadi terbaik dulu kan?
sama2 kita tingkatkan ilmu dan amalan kearah itu..

doa tiap kali lepas solat..
solat hajat hari2..
puasa sunat if mampu..
qiam..

nk jadi terbaik!

jgn lupa..

pada DIA kita bergantung harap..

kita berdoa.berdoa.dan terus berdoa..

thank u Allah..

thanks awak

may Allah preserve and bless always!


(p/s: be ready,one fine day awak akan jadi imam)

=)














4 comments:

-Abdul Rahman Fauzi- said...

tahniah DD..bau nasi minyok ni..

AQieLah Uzihan said...

congrates!!!

smile_starsz said...
This comment has been removed by the author.
smile_starsz said...

korang..jgn silap phm hau..ini hanya catitan peribadiku..penuh ngn maksud tersirat..hati2 ye..tersilap tafsir, lari terus makna..

~qeelah =)
~rahman: tunggu rahman wat dl la..xsaba nok g umah pgntin pmpuan doh ni..hee