Thursday, November 4, 2010

kami ber-4




salam..
alhamdulillah..

4 papers dah lepas.. 4 out of 9..

sabtu ni lagi 2 papers followed by 8,10 n 13hb plak...

kali ni xmo cakap sal paper or xm..
nk bercakap sal mereka2..
mereka yg telah menceriakan hari ku..

mereka yg telah mengotnget dgn ku slama 2 sem..
mereka yg xpernah matured..hehe..

Rabiatul Adawiyah Muslim!
Nur Syahida Endut!
Nur Adibah Adam!


mereka itu adalah kamu...
mmmmuaah!!

btw nk ucapkan trima kasih kat korang sbb sudi jd teman dd
teman makan kat cafe
teman tido kat F4.3
teman kejutkan subuh
teman p pasar malam
teman study sama2..
yang penting teman BERPERANG mulut!


Buat Bie:
1st kenal ko time kat PJ dl..
pastu sama2 pegang jawatan dlm FSCC time kat Nilai..
then ditakdirkan dah 2 tahun kan kita sebilik??

ko penat x layan kerenah aku yg xcukup umor ni?
ko penat x layan aku time aku dingin beku mcm benua antartika dulu??
penat ke? sowi..

walaupon umor ko tua beberapa hari dari aku,tapi disebabkan badan ko kecik..senang aku buli2 ko! tambah2 suara ko yg xseberapa kuat..lagi la senang ko jadi mangsa aku..

ingat lagi tak satu malam tu..
time tu Ida n Diba xde kat bilik..tinggal ko ngn aku je dlm bilik..
aku bru balik meeting,tgk2 ko ngh layan movie..
hot jugak la sbb ko xlayan aku..
sunyi..
pastu aku dpt idea antar sms sal hantu pocong..
aku takot2 kn ko smpai la ko nangis ketakutan..haha
sowi beb aku xreti pujuk..nsib baik Diba n Ida balik tuk pujuk..heee
tu la ko.sapa suh jd budak kecik! heee
lain kali layan aku ni ha..bkn layan movie! =p

sonok tgk ko handle program..
kalut tapi wif ur FULL commitment semua clear kan?
tahniah...
thanks tau sudi layan aku ngn ikhlas..

Untuk Ida:
kenal ko time kat PJ gak..
clas English level budak2 tadika..
pastu pernah skelas Math 1 kan kat Nilai dl..

"Masa itu emas"~ kata2 motivasi ko time ko rushing study
"didi,tido kol bpa harini? kejutkan aku skian2 masa naaa" ~pesanan sebelum tido
"didi,tido!'~ arahan yg aku dpt stiap ptg..
ni la scene yg berlaku hari2 sepanjang musim xm ni..

sonok tgk ko study..
27 jam shari lekat kat meja..aku lak 28 jam shri lekat kat katil?
kontra gila kan..
satu je kita sama..
Geng Suara Kuat!haha

thanks Ida, ngan tunjuk study hard ko tu sdikit sbyak membakar aku pyer smgat tuk kejar scholar..nk jd cam ko jugak!

Dear Diba:

"Ibu ibu,diba kan blablablabla..."
dari hal negara hingga ke hal dlm kelambu pon ko xkan termiss gtau ibu ko kan?
sweeet dgr ko borak2 phone ngadu kat ibu ko hari2..hee

walaupon ko satu course ngn Ida which is Bacc n known as course plg Killer..tapi ko sempoi je..
time nk quiz time nk xm main redah je tgk movie..sama mcm aku! haha.xpe..
yg penting kita tau limit kita kan..n ko la supplier cter korea/taiwan/japan yg paling sejati! hee..ada stok baru nnti jgn kedekut lak nk share ngn aku tau..ingat tu!

sonok tgk reaksi ko time nama 'buah hati' ko disebut2..
btw bila nk gtau dia?
lps kerja??lmbt lagi la aku nk merasa nasik minyak ya..
lau dia tau kan,kompem satu uia ni banjir ngn air mata dia gara2 tgk kesetian ko ni..
hehe.
aku doakn yg terbaik buat ko ok..

and perkara paling aku xtermiss ialah: aku selalu je tido dalam cerah gara2 ko xtutup lampu tiap2 malam...ngaaaa.nasib baik ada bantal tuk aku cover mata aku ni.heeee..


korang!
thanks tau sbb sudi layan aku..
a sweeeet moment time kita makan2 kat tengah2..
Ida yg suka masak air,Bie yg suka bakar roti..diba yg suka letak stok baru..aku?? yg suka habiskan air dan mknan! hehe..

~respect korang sbb xinvolve ngn couple..nk dgr ktorng gayut??gayut ngn family je la..
~respect korang sbb focus dlm study..

sowi
sbb slalu kacau korang study..aku bukan pe,boring la sunyi2..n stress la tgk korang rajin sgt study..
sowi sbb xreti nk low kan volume suara aku time ckp phone ngn family..satu bilik blh dgr kan?? =)

p/s: sem depan sewa keta jom p picnic!
jgn lak xcayakan aku tuk drive..haha

dan xlupa jgak nk mintak maaf kpd kawasan kejiranan kami kat Nusaibah blok F terutama skali tuk budak2 bilik 2.2! selalu je dgr suara havoc kami kan??heee.sowi semua ;)


..SEMOGA UKHUWAH YG TERBINA HINGGA KE AKHIRNYA..







compartment aku! meja yg jarang aku gunakan coz slalu tidoooo zzzZZZzzzz ;)

2 comments:

adams said...

dd first time ak bace blog ko nie.....ak terharu sgt2 hahahha.....
rase nak nagis jer hahah....
thnkz coz than dgnperangai ak gak.....hahahha$(~_^)$

smile_starsz said...

nangis??xbanjir pon bilik kita ni...hehe..nnti2 singgah la kat diari on9 aku ni lg ye..hehe..ok u r welcome la dear =)